skip to Main Content
06 - 160 264 30 info@trouwliedjes.nl

“Muzikale momenten op je trouwdag zorgen voor onvergetelijke herinneringen, vraag dat maar aan ons, wij doen dat met liefde!”

Aangenaam, wij zijn Trouwliedjes.nl

Inspiratie vanaf het comfort van jullie eigen bank!

Jullie Trouwceremonie is ontstaan in 2020 tijdens de eerste lockdown, twee creatieve ondernemers uit de trouwwereld (Marielle Jongmans – BABS van oa Married at First Sight & Mindy van Trouwliedjes) die moeilijk stil kunnen zitten, bundelde hun krachten, met twee online inspiratiesessies waarin ze tips en tricks voor de trouwceremonie delen met aanstaande bruidsparen.

Deze afleveringen krijgen jullie nu cadeau bij het maken van een online intake!

Hè Mindy hier, van Trouwliedjes!

Wat leuk dat je onze QR code van de HoloBox op Trouwbeleving hebt gescand. Heel fijn dat je even de tijd neemt om meer van ons te weten te komen.

Als cadeautje, bieden we twee afleveringen aan van ‘Jullie Trouwceremonie’. Dit zijn online shows, boordevol inspiratie om jullie ceremonie nog persoonlijker te maken.

Vul in onderstaand formulier de code “holobox” en je ontvangt van ons  de inlogcodes om de shows te bekijken.

Jullie Trouwceremonie - online tips voor jullie!

Trouwliedjes ceremonie duo

The Good Vibes Band - trio

The Good Vibes Band - kwartet

Live muziek, op maat samengesteld voor jullie dag!

Bij Trouwliedjes boek je live muziek, voor alle momenten op jullie speciale dag. Of het nou gaat om de ceremonie, de borrel, het diner of de feestavond. Wij kunnen voor deze momenten de perfecte samenstelling voor jullie neerzetten. Van 2 tot 9 muzikanten, alle formaties zijn mogelijk.

Als je een combinatie van momenten wilt boeken, maak ik een mooi combinatie tarief, speciaal op maat gemaakt voor jullie dag!

Bij een ceremonie spelen we altijd met 2 muzikanten, zang/gitaar of zang/piano. In sommige gevallen willen bruidsparen daar ook al een extra muzikant, denk aan viool, trompet, sax of iets anders.

Belangrijk te weten is dat we vooral liedjes uitkiezen die bij jullie passen. Mocht een songtekst niet helemaal passend zijn, dan zorgen we dat we de tekst aanpassen, zodat je toch je lievelingsliedje onderdeel kan laten zijn van jullie ceremonie!

Ongeveer twee maanden voor de bruiloft, kiezen we samen de liedjes uit voor jullie ceremonie. Maak je vooral geen zorgen om de volgorde, als ik een indruk heb van jullie lievelingsliedjes, kan ik helpen om ze op de juiste plek te zetten.

Na een ceremonie vindt vaak een borrel plaats. Wij raden dan aan om daar een extra muzikant neer te zetten. Dit zorgt voor nét iets meer tijdens de borrel.

De combinatie ceremonie / borrel is onze meestverkochte combi, aangezien we bij het afnemen van meerdere momenten ook een fijne korting kunnen geven.

Al vanaf 4 muzikanten kunnen we een heerlijke feestavond geven, waarbij iedereen met de voetjes van de vloer zal gaan.

Maak jullie dag helemaal rond met live muziek op de feestavond. Kiezen jullie voor een DJ of een heerlijke spetterende coverband? Of misschien willen jullie wel een combinatie van beiden?

Trouwliedjes boek je altijd inclusief geluid, afgestemd op het aantal gasten en de ruimte waar het feest zal plaatsvinden. Als het om een feestavond gaat, is het licht ook inclusief, met een set passend bij de avond. 

De ultieme feestband!

Willen jullie een allround coverband? Dan is The Good Vibes Band een aanrader voor jullie feestavond! Deze band in verschillende formaties te boeken van 4 tot 9 muzikanten. Dus ook voor de wat kleinere gezelschappen, hebben we de perfecte band. Deze band is ook in combinatie met onze Good Vibes DJ te boeken, zodat elk feest de hele avond doorgaat!

Meer weten? Vul onderstaand formulier in, om een online intake te plannen. Dan vertel ik je precies hoe we te werk gaan en maak ik een maatwerk offerte voor jullie.

Liefs, Mindy | Trouwliedjes.nl

The Good Vibes Band - full feestband

Back To Top